Мой Харьков

Игорь Черняк будет баллотироваться на пост мэра Харькова от команды Светличной

Игорь Черняк, ХАЦ

Депутат Харьковского городского совета, член правления Харьковского антикоррупционного центра Игорь Черняк будет баллотироваться на пост мэра Харькова. Об этом Черняк написал на своей странице в Facebook.

«Ми не будемо змагатися бордами чи сумнівними технологіями. Ми будемо презентувати концепції розвитку та пріорітети, ідеї та рішення, конкретні кроки та пропозиції. Харків майбутнього — це сучасне європейське місто: розвинуте і привабливе, безпечне і комфортне для всіх і кожного. Кожен харків’янини має бути захищеним і має отримати всі можливості та перспективи розвитку! Саме кожен харків’янин, а не вузьке коло обраних чи наближених! Ми готові об’єднувати наші зусилля з усіма здоровими силами, з тими, хто втомився від загальнонаціонального управлінського хаосу, так само як від прогресуючого містячкового феодалізму!», — написал Черняк.

Он также сообщил, что идет на пост городского головы от команды народного депутата, экс-председателя Харьковской ОГА Юлии Светличной.

Напомним, ранее MyKharkov.info сообщали, что Верховная Рада поддержала на заседание постановление о назначении местных выборов в Украине на 25 октября 2020 года.

Exit mobile version