Мой Харьков

«Філіп Морріс» відновить роботу на Харківщині, як тільки дозволить безпекова ситуація

«Філіп Морріс» відновить роботу на Харківщині, як тільки дозволить безпекова ситуація

Харківський міський голова Ігор Терехов 19 вересня провів зустріч з менеджером зі звʼязків з урядовими установами ПрАт «Філіп Морріс Україна» Михайлом Самоляком. Сторони обговорили роботу підприємства в рамках інвестиційного форуму «Kharkiv: Restart», який пройшов у Києві.

Михайло Самоляк повідомив, що як тільки ситуація в регіоні поліпшиться, компанія готова розглянути можливість відновлення виробництва тютюнових виробів у Харківській області.

Зараз «Філіп Морріс» змушені відкрити додаткову виробничу лінію у Львівській області, де запропонували роботу в тому числі робітникам з Харківського регіону.

«Це не релокація харківської фабрики — всі лінії залишаються на місці, і як тільки ситуація покращиться, керівництво «Філіп Морріс» готове розглянути поновлення діяльності у Харківському регіоні», — зазначив Михайло Самоляк.

Ігор Терехов підкреслив, що в місті роблять все можливе, щоб покращити безпекову ситуацію і щоб підприємства поновлювали роботу.

«Ви сплачуєте податки не місту, а області, але наші харків’яни працюють у вас, тому відновлення роботи фабрики дуже важливе. Крім того, коли працюють такі гіганти, як ви або «McDonald’s», — це важливо для інших інвесторів», — зазначив Ігор Терехов.

Exit mobile version