Мой Харьков

Батьки, які самостійно виховують дітей, можуть оформити грошову допомогу від ООН

Батьки, які самостійно виховують дітей, можуть оформити грошову допомогу від ООН

Фото: city.kharkov.ua

Батьки, які самостійно виховують дітей, можуть отримати грошову допомогу у розмірі 2220 грн на кожну особу (до п’яти осіб) за Всесвітньою продовольчою програмою ООН. Як повідомили у Департаменті соціальної політики, така допомога надаватиметься упродовж трьох місяців.

Цільовою аудиторією для її отримання визначено сім’ї з дітьми, очолювані одним батьком/матір’ю, які не отримували грошової допомоги від інших міжнародних організацій, а саме:

Для отримання такої допомоги одному повнолітньому члену сім’ї необхідно звернутися до Управління соціального захисту населення району за місцем перебування на обліку або проживання в місті Харкові з особистими документами та документами усіх неповнолітніх дітей (паспорт та документ, що підтверджує особу дитини, ідентифікаційні коди).

Одинокі матері, які не отримують допомогу, а також вдови/вдівці мають підтвердити статус відповідними документами.

Також бажано мати з собою смартфон, куди прийде код «Western Union». У випадку його відсутності заявник повинен вказати поточну адресу.

Особа, яка отримала токен, проводить самореєстрацію в присутності співробітника управління соціального захисту, який його видав.

Exit mobile version