Новости Харькова

СБУ затримала поплічника росіян, який стежив за бійцями ЗСУ та чергував на російських блокпостах під час боїв за Харків

Служба безпеки й Національна поліція викрили мешканця Харківщини на пособництві рф і запобігли його втечі на тимчасово окуповані території України. Фігуранта затримали при спробі втекти на тимчасово окуповані території. Він намагався уникнути правосуддя, але СБУ завадила цим намірам.

У Харкові починають регулювати опалення в будинках

На всіх джерелах теплопостачання КП «Харківські теплові мережі» вводиться режим дискретного регулювання опалення з прив’язкою до температури зовнішнього повітря та погодних умов.

Трамвай №12 запустять після новорічних свят

Трамвай №12 19 березня курсує за основним шляхом руху.

Ракетна атака, обстріли з РСЗВ та мінометів: ворог не припиняє завдавати ударів по Харківщині

За процесуального керівництва Чугуївської та Богодухівської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Зруйновані і пошкоджені приватні будинки, храм, будинок культури, поранено чоловіка: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів на Харківщині

Росіяни завдавали ударів по населених пунктах Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів.

Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 19 березня

Минулої доби російські окупанти із застосуванням артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 20 населених пунктів Харківської області.

Троллейбусы №25 и 36 четыре дня не будут ходить

Рух тролейбусів на бул. Богдана Хмельницького, на ділянці від пр. Героїв Харкова до пр. Олександрівського, буде припинений з 9:30 до 14:30 19 березня.

Рух вулицею Верхньою Гиївською заборонений до кінця липня

Рух транспорту на Гімназійній набережній, біля будинку №14 при русі в бік вул. Вернадського, обмежений до 18 квітня.

Рух вулицею Липовою буде заборонений ще більше місяця

Рух транспорту на вул. Євгена Котляра, біля будинку №62 при русі в бік вул. Великої Панасівської, обмежений до 18 квітня.

Трамвай №12 запустять після новорічних свят

Рух трамваїв на узвозі Клочківському, пр. Незалежності, вул. Трінклера, вул. Миколи Хвильового, вул. Мироносицькій, майдані Іподрому буде припинений з 9:30 до 15:30 з 19 по 22 березня.

Харків’ян закликають дотримуватися правил мінної безпеки

Нині в Харківській області працюють 32 піротехнічні розрахунки зведеного загону ДСНС. Від початку повномасштабного вторгнення сапери обстежили понад 4521 га території, із залученням машини механізованого розмінування – 153 га. Також було обстежено і розміновано 3110 кілометрів ліній електропередач. За увесь час робіт виявлено та знешкоджено 88 956 вибухонебезпечних предметів.

У центрі Харкова горіла житлова п'ятиповерхівка

17 березня о 17:26 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу у п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Культури Шевченківського району міста Харкова.

У Харкові за тиждень захворіли на грип понад дві тисячі людей

У Харкові на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції з 11 по 17 березня захворіли 1097 осіб, з них 51% — діти.

Правоохоронці зафіксували наслідки чергових ворожих ударів по Харківщині

За процесуального керівництва Чугуївської, Купʼянської та Ізюмської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Пошкоджені приватні будинки та храм, поранено чоловіка: слідчі документують наслідки ворожого обстрілу на Харківщині

На місці події працює слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки.

Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 18 березня

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Козача Лопань, Гатище, Берестове, Синьківка та ін. Авіаудари ворог наносив по н.п. Вовчанськ, Гоптівка, Басове.

Росіяни обстріляли Вовчанськ КАБами, поранено чоловіка: поліція працює на місці події

В результаті прильоту сталося загоряння приватного будинку.

Внаслідок чергових ворожих обстрілів Харківщини постраждали троє людей

За процесуального керівництва Чугуївської, Купʼянської та Богодухівської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

В результаті обстрілу села Бугаївка Вовчанської громади постраждали дві людини: поліція документує наслідки воєнного злочину

Пошкоджений тимчасовий пункт розташування швидкої медичної допомоги та прилеглі будівлі. На місці влучання сталася пожежа. За адресою працюють всі профільні служби.

Пошкоджено газопровід, будівля ліцею та приватні будинки: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів на Харківщині

Росіяни завдавали удари по населеним пунктам Харківського, Ізюмського та Куп’янського районів.

На Куп’янському напрямку ворог штурмових дій не вів - Генштаб ЗСУ

Протягом минулої доби відбулося 58 бойових зіткнень.

Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 17 березня

Минулої доби російські окупанти з артилерії та мінометів обстріляли щонайменш 15 населених пунктів Харківської області.

Силами оборони відбито 4 атаки окупантів в районах населених пунктів Синьківка і Табаївка на Харківщині - Генштаб ЗСУ

Протягом доби зафіксовано 50 бойових зіткнень.

«Вже зараз можемо заселити 3000 людей до місць компактного проживання», - Синєгубов

На Харківщині триває обов’язкова евакуація з Кіндршівської, Курилівської, Великобурлуцької та Вільхуватської територіальних громад Куп’янського району. Внутрішньо переміщених осіб заселяють до місць компактного розташування як у Харкові, так і в інших тергромадах області. Наразі для заселення доступно понад 3000 місць.

На Харківщині добудовують комплекс з переробки твердих побутових відходів

Перший комплекс з переробки твердих побутових відходів з системою збору, утилізації полігонного газу та виробництва електричної енергії будують у місті Дергачі. Будівля майбутнього заводу завершена майже на 97%. Потужності підприємства дозволять створити 152 нових робочих місця та переробляти 250 тисяч тонн твердих побутових відходів на рік.

Під час дії комендантської години пограбував знайомого у Харкові: поліцейські затримали зловмисника

16 березня близько 4:00 товариші на підпитку перебували на вулиці в Індустріальному районі. Між ними сталася сварка, в результаті якої один з чоловіків вдарив іншого та забрав у нього рюкзак з особистими речами й мобільний телефон. Після чого зник у невідомому напрямку.

Желаете знать новости Харькова в онлайн-режиме или вас интересует то, что происходит в регионе? Mykharkov.info готов предоставить вам главные новости каждый день. Мы владеем свежей информацией Первой столицы. Держим руку на пульсе Слобожанщины, и готовы снабдить вас точными сводками о событиях касательно:

Почему стоит читать новости Харькова у нас?

Потому, что с нами интересно. Если вы давно искали ресурс, который поделится информацией о том, чем дышит город, что занимает умы современных харьковчан и будоражит жителей области – вам сюда.

Мы предлагаем свежие вести региона (Харків новини). Вы не успеете дочитать об одном эпизоде городской жизни, как MyKharkov.info предложит вам подборку новых происшествий. Постоянное обновление и только интересные темы. Поверьте, Харьковщина не стоит на месте. Область развивается, живет, меняется, и мы знаем, что сказать об этом.

Харьковчане узнают об изменениях в работе государственных учреждений и структур, маршрутов транспорта, изменениях в расписании подачи водоснабжения, электроэнергии, тарифах и других аспектах. Мы собираем оперативные сведения для читателей, чтобы они постоянно ощущали твердый штурвал и не растерялись, если в жизненном море Первой столицы началась качка.

События Харькова (новини Харкова) — рейтинги топовых мероприятий, и любопытные факты истории, и курьезы. На страницах портала собран колорит такой интригующей жизни города, который можно назвать своеобразным купажом. И жители, и гости города сделают для себя интересные открытия. Вы узнаете о достижениях или же о проблемах Харьковщины в интервью с лидерами мнений, должностными лицами и экспертами в отдельных отраслях.

Новости Харькова – как мы это делаем

Работа построена на сборе данных, которые вызовут интерес у тех, кто неравнодушен к городу и области. Чтобы подготовить интересующие вас материалы, корреспонденты MyKharkov.info детально анализируют источники, мониторят социальные сети, опрашивают очевидцев и выезжают на места происшествий.

При этом сообщения, публикуемые порталом – проверяются на фейки или заведомо ложные данные. Чтобы каждый читатель ощутил себя в гуще происходящего, мы снабжаем публикации фотографиями или видеоматериалами с мест событий. Только проверенные материалы, только оперативная информация, только главные события и анонсы.

Где нас найти?

Новости Харькова за сегодня вы узнаете на сайте и в сообществах Facebook. Заходите к нам, чтобы сообщить известия из Харькова и связаться с корреспондентами сайта, мы обязательно рассмотрим сведения или полезные материалы о происшедшем в регионе. Не оставайтесь в стороне от бурлящих событий, читайте «Мой Харьков» и оставайтесь в курсе происходящего.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: