Новости Харькова

СБУ затримала коригувальників, які наводили російські КАБи на позиції ЗСУ під Харковом

Служба безпеки запобігла новим спробам рф завдати вогневого ураження по лініях оборони Харкова.

Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 30 березня

За минулу добу обстрілів міста Харків не зафіксовано.

Внаслідок ракетної атаки по залізничному вокзалу у Балаклії поранено десять людей

25 квітня близько 16:40 росіяни завдали ракетний удар по залізничному вокзалу у місті Балаклія.

На Куп’янському напрямку українськими воїнами відбито 9 атак росіян - Генштаб ЗСУ

Протягом доби зафіксовано 93 бойових зіткнення.

Переселенці

Власники житла в Харкові, які розмістили у себе переселенців, мають подати заяви на компенсації витрат. Про це нагадує Управіння соціальної політики Харківської міської ради. З 01 травня 2024 року власникам житла, які подають документи на…

Соціальна послуга "Представництво інтересів"

У Харкові соцальні служби надають літнім людям послугу «Представництво інтересів». Про це повідомляє телеграм-канал Харківської міської ради. Зокрема, таку послугу самотнім літнім людям надають фахівці територіального центру надання соціальних послуг Немишлянського району. Вони ведуть переговори…

Впродовж тижня на Харківщині розмінували понад понад 276 гектарів території

З 18 по 24 квітня в області знешкодили 2528 вибухонебезпечних предметів, зазначили у Департаменті цивільного захисту ХОВА.

«Зливав» ворогу оборонні позиції українських військ на кордоні з рф: на Харківщині до 15 років ув’язнення засуджено російського агента під псевдонімом «Лексус»

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Харківської обласної прокуратури суд визнав винним 42-річного чоловіка в державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України). Йому призначено покарання у виді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

На Харківщині викрито чергового шанувальника «руського миру»: підозрюваний — співробітник «Укрзалізниці»

Чоловік пропонував знайомим працевлаштуватись у новостворений окупаційною владою підрозділ т.зв. «державне підприємство «Куп’янська залізнична дорога» та стверджував, що при росії буде порядок.

Виправдовувала дії рф та годувала російських військових під час захоплення Ізюма: підозрюється жителька Харківщини

За процесуального керівництва Ізюмської окружної прокуратури Харківської області заочно повідомлено про підозру 62-річній жінці у виправдовуванні, визнанні правомірною збройної агресії рф проти України (ч. 1 ст. 436-2 КК України).

Стала «економістом у відділі освіти» під час окупації Балаклії: викрито чергову колаборантку

Під час тимчасової окупації міста Балаклія у серпні 2022 року 42-річна місцева мешканка погодилася на співпрацю з окупантами та уклала трудовий договір із незаконно створеною адміністрацією.

Внаслідок російських обстрілів на Харківщині пошкоджена цивільна інфраструктура: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів

Протягом минулої доби росіяни обстрілювали населені пункти Харківського, Куп’янського та Чугуївського районів.

СБУ затримала «крота» фсб, який коригував ракетні удари по Харківщині та хотів втекти на позиції окупантів

Військова контррозвідка Служби безпеки спільно з підрозділами ЗСУ запобігла втечі агента фсб, який коригував ракетно-бомбові удари по Харківщині.

У Харкові стартувало обговорення щодо перейменування низки вулиць

Громадське обговорення щодо перейменування 161 топоніму проводиться в місті Харкові.

Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 25 квітня

Терор мирного населення Харківщини з боку російських військ триває. За минулу добу обстрілів міста Харків не зафіксовано.

Бізнес

У Харкові впровадять кілька нових проєктів, спрямованих на підтримку місцевих підприємців. Про це сьогодні, 24 квітня, на своїх сторінках у соціальних мережах повідомив міський голова Ігор Терехов. Мер зазначив, що постійні атаки російського агресора серйозно…

Харків’янам пропонують обрати нову назву станції метро «Пушкінська»

Електронне голосування щодо перейменування ст. м. «Пушкінська» проходить у місті Харкові.

Кіберполіцейські Харківщини затримали шахрая, який розшукувався за скоєння майнових злочинів в іншій області

Зловмисник розмістив у відомому месенджері фіктивне оголошення про надання послуг з пасажирських перевезень на окуповані території. Чоловік скористався довірою та безвихідним становищем громадянки, яка не мала іншої можливості виїхати до рідних, та заволодів коштами у сумі 13 тисяч гривень, які жінка перерахувала як передплату за бронювання квитків.

Терехов попередив про неточності в дотриманні графік відключень світла

Головною метою обстрілів ворогом житлових кварталів міста Харкова є залякування мирного населення.

Прокурори задокументували наслідки ворожих ударів по Харківській області

За процесуального керівництва Богодухівської та Купʼянської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Внаслідок російської повітряної атаки на Харків постраждали шість мирних жителів

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Ворог обстріляв центр Харкова

Дві ворожі ракети С-300 сьогодні вночі, 24 квітня, вдарили біля житлових багатоповерхівок у Шевченківському районі.

Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 24 квітня

24 квітня 00:57 місто Харків, Шевченківський р-н. Влучання С-300 у землю, внаслідок чого пошкоджено скління та зовнішнє оздоблення 3 багатоквартирних будинків, 2 офісних будівель, 3 нежитлових будинків, газову магістраль. Загалом пошкоджено 568 вікон та 33 автомобілі. Постраждали три чоловіки віком 33, 45, 53 років та три жінки 24, 45, 54 років.

Желаете знать новости Харькова в онлайн-режиме или вас интересует то, что происходит в регионе? Mykharkov.info готов предоставить вам главные новости каждый день. Мы владеем свежей информацией Первой столицы. Держим руку на пульсе Слобожанщины, и готовы снабдить вас точными сводками о событиях касательно:

Почему стоит читать новости Харькова у нас?

Потому, что с нами интересно. Если вы давно искали ресурс, который поделится информацией о том, чем дышит город, что занимает умы современных харьковчан и будоражит жителей области – вам сюда.

Мы предлагаем свежие вести региона (Харків новини). Вы не успеете дочитать об одном эпизоде городской жизни, как MyKharkov.info предложит вам подборку новых происшествий. Постоянное обновление и только интересные темы. Поверьте, Харьковщина не стоит на месте. Область развивается, живет, меняется, и мы знаем, что сказать об этом.

Харьковчане узнают об изменениях в работе государственных учреждений и структур, маршрутов транспорта, изменениях в расписании подачи водоснабжения, электроэнергии, тарифах и других аспектах. Мы собираем оперативные сведения для читателей, чтобы они постоянно ощущали твердый штурвал и не растерялись, если в жизненном море Первой столицы началась качка.

События Харькова (новини Харкова) — рейтинги топовых мероприятий, и любопытные факты истории, и курьезы. На страницах портала собран колорит такой интригующей жизни города, который можно назвать своеобразным купажом. И жители, и гости города сделают для себя интересные открытия. Вы узнаете о достижениях или же о проблемах Харьковщины в интервью с лидерами мнений, должностными лицами и экспертами в отдельных отраслях.

Новости Харькова – как мы это делаем

Работа построена на сборе данных, которые вызовут интерес у тех, кто неравнодушен к городу и области. Чтобы подготовить интересующие вас материалы, корреспонденты MyKharkov.info детально анализируют источники, мониторят социальные сети, опрашивают очевидцев и выезжают на места происшествий.

При этом сообщения, публикуемые порталом – проверяются на фейки или заведомо ложные данные. Чтобы каждый читатель ощутил себя в гуще происходящего, мы снабжаем публикации фотографиями или видеоматериалами с мест событий. Только проверенные материалы, только оперативная информация, только главные события и анонсы.

Где нас найти?

Новости Харькова за сегодня вы узнаете на сайте и в сообществах Facebook. Заходите к нам, чтобы сообщить известия из Харькова и связаться с корреспондентами сайта, мы обязательно рассмотрим сведения или полезные материалы о происшедшем в регионе. Не оставайтесь в стороне от бурлящих событий, читайте «Мой Харьков» и оставайтесь в курсе происходящего.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: