Fyra anledningar varför du ska läsa gamla klassiska pappersböcker

19:30  |  13.10.2017

Vi använder teknologi till mycket dessa dagar, och många människor spenderar timmar framför skärmen varje dag. Även om det är bekvämt att lätt kunna klicka och swipa sig från en sida till en annan finns det ändå en härlig känsla i att läsa en riktig bok av papper. Det är något speciellt med att slappa i soffan, hängmattan eller förlänga morgonen i sängen med en härlig bok. Att läsa från skärmen är dessutom mer ansträngande för ögonen, medan en bok av papper inte avger något ansträngande ljusflöde. Du kan därför läsa en skön pappersbok timme in och timme ut utan att behöva avbryta — perfekt för långa höstkvällar! Pappersböcker ser dessutom mycket snygga ut i bokhyllan och ofta kan du köpa matchande upplagor av dina favoritförfattare som ser fina ut tillsammans, eller varför inte ge bort en passande bok som present?

Köp nya och gamla klassiker online

Att köpa böcker online är smart. Utbudet är betydligt bredare än vad du kan hitta i någon fysisk butik, och du kan välja mellan allt från nischade fackböcker till populära deckare, utländska översättningar och helt nya utgåvor av gamla klassiker. Priset är ofta betydligt lägre och i en affär som Bokus får du dessutom alltid fri frakt på dina köp. Du hittar också tips och rekommendationer, recensioner från andra läsare och kan enkelt söka efter både en typ av bok och en specifik författare. Det är lätt att klicka dig runt och sedan beställa hem dina riktiga pappersböcker med snabb, fri frakt. Vill du fynda ännu mer? Då ska du först leta upp rabattkoder som ger dig ännu lägre priser på dina köp.

Handla med rabattkoder på Bokus

Bokus är nätets största svenska bokhandel med riktigt låga priser. Där hittar du miljontals titlar inom:

  • Biografier;
  • Deckare;
  • Historia & arkeologi;
  • Resor;
  • Kultur;
  • Juridik;
  • Skönlitteratur;
  • Psykologi & pedagogik;
  • Språk & ordböcker;
  • Tecknade serier.

och mycket, mycket mer. Vill du göra de bästa fynden ska du använda dig av Bokus rabattkoder som ger dig olika typer av rabatt på dina köp. Du kan hitta en Bokus rabattkod 50 kr eller en som ger dig en procentuell rabatt på hela ditt köp. Rabattkoderna innehåller exklusiva erbjudanden som bara varar under en viss tid så det finns alltid fina rabatter att ta del av för återkommande kunder. Håll utkik efter de senaste kampanjkoderna för att inte missa nästa rabatt på Bokus.

Om du besöker PromoCodius regelbundet kan du vara säker på att hitta aktiva rabattkoder till dina favoritbutiker på nätet. Vill du köpa billigare böcker på Bokus eller kanske mode, teknik och resor till bättre priser hittar du all information om tillgängliga erbjudanden och koder här.

Читайте также: Новости Харькова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:
The HARDKISS. Акустика Харьков
07 октября, 19:00
Lara Fabian Харьков
16 октября, 19:00
афиша_Казка
19 октября, 23:55
МАШИНА ВРЕМЕНИ Харьков
29 ноября, 19:00

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: