Жак Ентоні

Довгоочікуваний тур реп-артиста Жак Ентоні

Можливість відірватися під новий проект Жак Ентоні «DоroGo»

Настав час вживу побачити те, чого так довго чекають фанати в усіх містах.

Той самий Жак Ентоні вернувся з випуском свого сьомого, по рахунку, альбому JAWS.

Випустивши в жовтні 2015 року дебютний альбом «бездиханне», він відразу прикував до себе увагу публіки, і потрапив у всілякі топи авторитетних ЗМІ. А такі хіти, як «Роби як треба» і «Падший» відкрили його для масового слухача.

У травні 2016 року відбувся випуск альбому «Доріан Грей. Том 1 «, що дозволив впевнено закріпити позиції і значно збільшити армію фанатів. Природним розвитком стала організація повноцінного туру, в концертну програму якого увійшли кращі треки, випущені за останній рік.

30 жовтня 2017 Жак Ентоні представив свій новий проект «DоroGo», який став сиквелом альбому «Доріан Грей: Том 1». До нового альбому увійшло 15 треків — повністю сольних.

Жак Ентоні: «Ми дуже продуктивно провели минулий рік, дали людям багато музики, показали, що таке реп російською. Зараз я вирішив призупинити роботу над новим альбомом, щоб в повній мірі розгойдати кожне місто, до якого доберемося. Вважайте, що це мій звітний тур перед подальшим сходженням на вершину. Я хочу особисто побачити всіх своїх людей в різних містах, дати їм ту енергію, яку вони бачили тільки на моїх концертних відео і отримати енергію від них «.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Жак Ентоні, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: