Новости Харькова

Агресор не змінив тактику та продовжує чинити терор мирного населення Харківщини, – Синєгубов

Агресор не змінив тактику щодо терору мирного населення, як може здатися, на перший погляд, враховуючи деяке зменшення інтенсивності обстрілів останнім часом.

У Харкові стартувало обговорення щодо перейменування низки вулиць

Громадське обговорення щодо перейменування 208 топонімів проводиться в місті Харкові до 25 квітня. Харків’янам пропонують перейменувати низку вулиць, назви яких пов’язані з країною-агресором.

Слідчі задокументували наслідки ворожого обстрілу росіянами Шевченківського району міста Харкова

22 квітня росіяни здійснили обстріл центру міста. Пошкоджено обʼєкти інфраструктури. Внаслідок влучання снаряда постраждалих осіб немає.

Внаслідок російських ударів по цивільних обʼєктах Харківщини одна людина загинула, ще одна — постраждала

За процесуального керівництва Купʼянської та Чугуївської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

На Куп’янському напрямку окупанти штурмових дій не вели - Генштаб ЗСУ

Протягом доби зафіксовано 62 бойових зіткнення.

Росіяни завдали ракетних ударів по критичній інфраструктурі Харкова та Чугуївського району

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

«Слухати. Чути. Відчувати». В Харкові стартував музичний фестиваль KharkivMusicFest (програма)

З 13 квітня по 1 червня у Харкові проходить щорічний фестиваль KharkivMusicFest — міжнародна подія, що вже сім років збирає на одній сцені найкращих виконавців класичної музики з України та світу. Окрім основної концертної програми, до уваги гостей фестивалю запропоновані концерт Дитячого симфонічного оркестру, інтерактивні заходи для дітей та дорослих, арттерапевтичні зустрічі тощо.

На бульварі Юр'єва заборонений рух транспорту

Рух транспорту на вул. Куликівській, на ділянці від узвозу Куликівського до вул. Дарвіна, буде заборонений з 8:30 до 16:00 23 квітня.

Поширював комуністичну символіку в інтернеті: у Харкові викрито шанувальника СРСР

Харків’янин публікував на своїй сторінці та у публічній групі у соціальній мережі зображення та іншу інформацію, що містять пропаганду комуністичного тоталітарного режиму та публічно розповсюджував матеріали із закликами вчинення дій з метою зміни меж території та державного кордону України.

Внаслідок ДТП у Змієві, один чоловік загинув, ще один травмований

Аварія сталася 21 квітня близько 20:30 на 28-му кілометрі автодороги «Харків-Зміїв-Балаклія».

У Барвінківській громаді на Харківщині на міні підірвався тракторист

На Харківщині над розмінуванням нині працюють сапери зведеного загону ДСНС: 38 піротехнічних розрахунків, 196 саперів та 90 одиниць техніки. З початку війни піротехніки обстежили 6 165 гектарів території, за допомогою машин механізовано розмінування – 232 гектари території. Окрім того, розміновано 3 193 кілометри ліній електропередач, знешкоджено 91 498 вибухонебезпечних предметів.

Працювала в окупаційному пенсійному фонді: на Харківщині викрито чергову колаборантку

Під час тимчасової окупації міста Куп’янськ ворожою владою був сформований «відділ обслуговування громадян відділення Пенсійного фонду Куп’янського району Харківської області», в якому на посаду «головного спеціаліста» була призначена 52-річна жінка.

У Харкові через сильний вітер впали 13 дерев

У Харкові з 21 по 22 квітня впали 13 дерев і 21 велика гілка.

СБУ повідомила про підозру колаборанту, який очолив відділення окупаційної поліції в Ізюмі

Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного «співробітника» так званої «народної поліції», який перейшов на бік держави-агресорки.

Харків'ян просять не відвідувати кладовища у великодні свята

КП «Ритуал» рекомендує уникати відвідин міських цвинтарів та меморіалів упродовж великодніх свят і поминальних днів.

На Куп’янському напрямку росіяни наступальних дій не вели — Генштаб ЗСУ

Протягом минулої доби відбулося 85 бойових зіткнень.

Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 22 квітня

О 21:00 у місті Харків внаслідок ракетного обстрілу по місту постраждав 19-річний цивільний.

На Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не вів - Генштаб ЗСУ

Протягом доби зафіксовано 65 бойових зіткнень.

В результаті ворожих обстрілів двоє чоловіків загинули, ще двоє громадян отримали травми: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів на Харківщині

Протягом минулої доби росіяни завдавали удари по Харкову та населеним пунктам Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Ізюмського та Куп’янського районів.

Міська студентська лікарня отримала генератор

Міська студентська лікарня Харкова отримала дизельний генератор потужністю 100 кВт.

Терехов: У нас є план, як повернути Харкову стабільне електропостачання

Для налагодження в Харкові стабільного електропостачання розробили ґрунтовний план дій.

Харків отримає обладнання для відновлення енергосистеми

З огляду на ситуацію з електропостачанням, яка склалася внаслідок масованих ворожих атак, Харків отримає когенераційні установки та інше обладнання для розвитку альтернативної генерації електроенергії.

Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 21 квітня

Терор мирного населення Харківщини з боку росіян триває.

На Куп’янському напрямку російськи окупанти штурмових дій не вели — Генштаб ЗСУ

Протягом доби зафіксовано 91 бойове зіткнення.

На Харківщині ще один заклад охорони здоров'я підключили до автономного джерела опалення

В Чугуєві встановили котельню потужністю 600 кВт, яка здатна забезпечити опаленням приміщення лікарні площею близько 6000 квадратних метрів.

Оновлено графік погодинних відключень електроенергії у Харківській області

Фахівці активно працюють над тим, аби зменшити тривалість відключення електроенергії для харків’ян.

Через російські удари по Вовчанську двоє людей загинули, ще двоє — поранені

Вранці 19 квітня росіяни здійснили обстріли міста Вовчанськ. Зафіксовано пряме влучання у девʼятиповерховий житловий будинок. Отримали поранення жінка та чоловік. Обом постраждалим 61 рік.

Підземна школа

КУ «Офіс реформ Харкова» спільно з представництвом Всесвітньої Лютеранської Федерації в Україні облаштовує школи в протирадіаційних укриттях. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради. Як повідомив директор комунальної установи Дмитро Давідьянц, допомогу в оснащенні приміщень…

Безкоштовне харчування

У Холодногірському районі щодня близько 2 тис. мешканців відвідують пункти харчування на базі навчальних закладів. Про це повідомляє телеграм-канал Харківської міської ради. Пункти харчування облаштовані у Харківських ліцеях №87, 152 і початковій школі №171. Також…

Желаете знать новости Харькова в онлайн-режиме или вас интересует то, что происходит в регионе? Mykharkov.info готов предоставить вам главные новости каждый день. Мы владеем свежей информацией Первой столицы. Держим руку на пульсе Слобожанщины, и готовы снабдить вас точными сводками о событиях касательно:

Почему стоит читать новости Харькова у нас?

Потому, что с нами интересно. Если вы давно искали ресурс, который поделится информацией о том, чем дышит город, что занимает умы современных харьковчан и будоражит жителей области – вам сюда.

Мы предлагаем свежие вести региона (Харків новини). Вы не успеете дочитать об одном эпизоде городской жизни, как MyKharkov.info предложит вам подборку новых происшествий. Постоянное обновление и только интересные темы. Поверьте, Харьковщина не стоит на месте. Область развивается, живет, меняется, и мы знаем, что сказать об этом.

Харьковчане узнают об изменениях в работе государственных учреждений и структур, маршрутов транспорта, изменениях в расписании подачи водоснабжения, электроэнергии, тарифах и других аспектах. Мы собираем оперативные сведения для читателей, чтобы они постоянно ощущали твердый штурвал и не растерялись, если в жизненном море Первой столицы началась качка.

События Харькова (новини Харкова) — рейтинги топовых мероприятий, и любопытные факты истории, и курьезы. На страницах портала собран колорит такой интригующей жизни города, который можно назвать своеобразным купажом. И жители, и гости города сделают для себя интересные открытия. Вы узнаете о достижениях или же о проблемах Харьковщины в интервью с лидерами мнений, должностными лицами и экспертами в отдельных отраслях.

Новости Харькова – как мы это делаем

Работа построена на сборе данных, которые вызовут интерес у тех, кто неравнодушен к городу и области. Чтобы подготовить интересующие вас материалы, корреспонденты MyKharkov.info детально анализируют источники, мониторят социальные сети, опрашивают очевидцев и выезжают на места происшествий.

При этом сообщения, публикуемые порталом – проверяются на фейки или заведомо ложные данные. Чтобы каждый читатель ощутил себя в гуще происходящего, мы снабжаем публикации фотографиями или видеоматериалами с мест событий. Только проверенные материалы, только оперативная информация, только главные события и анонсы.

Где нас найти?

Новости Харькова за сегодня вы узнаете на сайте и в сообществах Facebook. Заходите к нам, чтобы сообщить известия из Харькова и связаться с корреспондентами сайта, мы обязательно рассмотрим сведения или полезные материалы о происшедшем в регионе. Не оставайтесь в стороне от бурлящих событий, читайте «Мой Харьков» и оставайтесь в курсе происходящего.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: